RÓLUNK

Cégünk 1985-ben alakult. Kezdetben antik bútorok felújításával foglalkoztunk. Tevékenységünk később kibővült, az antik bútor felújítás mellett különleges bútorokat, berendezéseket, lépcsőket gyártunk, egyedi méretek és egyedi igények szerint. A munkállatokhoz rendelkezünk egy 10 főt foglalkoztató 250m2-es asztalosműhellyel, amelyhez egy 400m2-es bútorüzlet is csatlakozik. Üzletünkben antik és style bútorokat, felszerelési tárgyakat, kiegészítőket valamint bútorszöveteket kínálunk széles választékban.

Bútorfelújítás

Bármilyen rossz állapotú bútrot felújítunk, hagyományos módszerekkel restaurálunk.

Egyedi bútorok

Egyedi éttermek, üzlethelyiségek, irodák és irodabútorok tervezése, készítése.

Antik bútorok

Antik bútorok és kiegészitő berendezési tárgyak webáruházunkban

Szálloda bútorok

szállodabútorok és kiegészítők nagy választékban kaphatóak webáruházunkban

Műemlék épületek berendezése

Cégünkről

AntikArt & Design Kft.
 

Cégünk több, mint 20 éve alakult.Családi vezetésű és tulajdonosi szerkezettel. Jelenleg 15 alkalmazottal és további jól bevált bedolgozói hálózattal működünk. Az Antik Kft tulajdonosa és felelős ügyvezetője Fülöp István. Működésünkhöz rendelkezünk egy 300 m² -es műbútorasztalos műhellyel, melyhez egy 400 m² -es bútorüzlet is csatlakozik. Valamint több, mint 1000 m² raktár terület biztosítja a nagyobb mennyiségű áru biztonságos és megfelelő tárolását is. Tevékenységeink során törekszünk a kifejezetten rugalmas, lojális partnerkapcsolat kialakítására, valamint az időtálló, minőségi munkára. Mindezen törekvésünket jól alátámasztja a 10 éves, esetenként még ezt is meghaladó garancia időnk. Referencia munkáinkról készült fotók között ízelítőt találhat a tisztelt érdeklődő e területeken végzett széles körű tevékenységeinkről.

Tevékenységeink

 • Németországi 4 és 5 csillagos komplett szállodabelsők bontása, felvásárlása. Hazai és szomszédos országok piacain történő értékesítése.
 • Kisbútor méretre gyártás, átalakítás, átszínezés.
 • Antik bútorok felújítása, és stílbútorok gyártása.
 • Egyedi berendezések, lépcsők, falburkolatok készítése, elsősorban a hagyományos műbútorasztalos technológiára alapozva.
 • Modern és műbútor kárpitozás ( bútorszövet és bőr alapanyagokkal)
 • Antik enteriőrök tervezése, kivitelezése és az ehhez kapcsolódó berendezési tárgyak felkutatása, beszerzése.
 • Speciális bútorszállítóval történő, szakszerű szállítás.

ANTIK TURIZMUS

Hazai vagy külföldi ügyfeleinket elvisszük Magyarország legnagyobb, legolcsóbb antik kereskedőihez, az utazást, szállodát, étkezést megszervezzük. A megvásárolt bútorokat egy raktárban összegyűjtjük, kérésükre felújítjuk és lakásba vagy üzletbe szállítjuk.

Kapcsolat

 • Telephely/üzlet:

  3001 Kerekharaszt Herédi út 13.

 • Mobil: 06-30/9433-448
 • Telefon: 36-37/541-491
 • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.