VÁSÁRLÁSI SZABÁLYZAT

 

Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat olvasd el:

Az eladó adatai:

- Awebáruházban szereplő árak bruttó vételárak, amelyek a 21,26%-os mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A webáruházban vásárolt tárgyak árának kifizetése átutalásos (előutalással), vagy a helyszínen készpénzes formában történik.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a vásárolt tárgyat (bútort) megvizsgálni és megállapítani, hogy az állapota a honlapon leírtaknak megfelel (mivel többségében használt tárgyakról van szó).Ezt követően a tárgyakra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelés akkor válik érvényessé ha a megrendelő a megrendelési lapot hiánytalanul kitöltve e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre elküldi, vagy az árut telefonon megrendeli.

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, amennyiben a lemondást írásban ,vagy telefonon jelzi.

A webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Az akciós áru esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt áru már nem szállítható, erről a megadott e-mail címre a webáruház értesítést küld.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Awebáruházban vásárolt tárgyak házhozszállítását vagy a vevő maga végzi, vagy házhozszállítást kér, melynek áráról cégünk minden esetben írásban vagy telefonon tájékoztatja a vevőt .Igény esetén, telefonon,vagy írásban történő időpont egyeztetést követően lehetőség van az áru személyes átvételére is.

Szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljesíthetetlensége esetén az Antik kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG

A webáruház az eladott tárgyakra garanciát a Magyarországon érvényes használt bútorokra vonatkozó jogszabálynak megfelelően biztosít.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A felelősség korlátozása

A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetlegesen felmerülő adatátviteli hibákra.

A webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszése.

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél (függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett ),vagy bármilyen adat elvesztése.

- Bármely szoftver nem megfelelő működése.

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei, amelyek az adatkommunikációt megszüntetik vagy megnehezítik.

A webáruház nem felelős semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Az internetező felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait bármely nem kívánt eseménytől.

Egyedül a vásárló felelős a webáruház honlapjához való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért.

A webáruház nem vonható felelősségre semmilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a webáruházban történt megjelenítés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor megtalálható a webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A webáruház perelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely honlap használó rovására történt csalás miatt.

 

Abban az esetben, ha a honlap látogatója bármilyen formában megsérti a szabályokat, a webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

SZEMÉLYES ADATOK

A webáruházat használók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A webáruház a vevő adatait nem adja ki harmadik félnek.

A megrendeléseket elektronikus úton dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. A szerződés elküldése Megrendelési Szerződésnek minősül.

 

Üdvözlettel: Antik kft

ANTIK TURIZMUS

Hazai vagy külföldi ügyfeleinket elvisszük Magyarország legnagyobb, legolcsóbb antik kereskedőihez, az utazást, szállodát, étkezést megszervezzük. A megvásárolt bútorokat egy raktárban összegyűjtjük, kérésükre felújítjuk és lakásba vagy üzletbe szállítjuk.

Kapcsolat

  • Telephely/üzlet:

    3001 Kerekharaszt Herédi út 13.

  • Mobil: 06-30/9433-448
  • Telefon: 36-37/541-491
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.